Inteligent.si uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Razumem Preberi več

Nagradna igra Inteligent vaju pelje na MOS

PRAVILA NAGRADNE IGRE
1. SPLOŠNE DOLOČBE

Organizator nagradne igre Inteligent vaju pelje na MOS (v nadaljevanju: nagradne igre), ki se odvija na področju Republike Slovenije, je Inteligent d.o.o.,Einspielerjeva ulica 6 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Inteligent). Nagradna igra se začne, 27.8.2018 z objavo na spletni strani www.inteligent.si. Nagradna igra se zaključi 5.9.2018 ob 12:00. 5.9.2018 se izvede naključni žreb nagrajenca.

2. UDELEŽENEC NAGRADNE IGRE

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka fizična oseba, ki izpolnjuje naslednje pogoje:

  • se strinja s pravili nagradne igre,
  • je polnoletni državljan Republike Slovenije,
  • v Facebook objavi označi prijatelja ter deli objavo.
3. SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri sodeluje vsak, ki v objavi na Facebook strani Inteligent pametni sistemi označi vsaj eno osebo ter sliko tudi deli.

4. IZBIRANJE NAGRAJENCEV

Pri izboru sodelujejo vsi, ki so izpolnili oba zgoraj zapisana pogoja za sodelovanje. 5.9.2018 se izvede naključni žreb prejemnika nagrade in se ga o prejemu nagrade obvesti s Facebook sporočilom.

5. NAGRADNI SKLAD

Organizator bo skladno s pravili nagradne igre podelil nagrado – 2 vstopnici za Celjski sejem MOS. Vrednost nagrade je 16 eur.

Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali gotovino. Nagrade niso prenosljive na tretjo osebo. Po določilu Zakona o dohodnini, akontacije dohodnine ni potrebno obračunavati.

6. ZASEBNOST IN VARSTVO PODATKOV

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci dovoljujejo organizatorju kot upravljavcu osebnih podatkov da vodi, vzdržuje, hrani in uporablja zbirko zbranih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, da se njegove osebne podatke hrani, obdeluje in uporablja pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev.

8. OBJAVA POGOJEV IN PRISTOP K NAGRADNI IGRI

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani www.inteligent.si. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro.

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca. V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradnim žrebanjem, je pristojno sodišče v Ljubljani. Organizator lahko spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti.

Ta pravila pričnejo veljati s pričetkom nagradne igre, 27.8.2018.

V Ljubljani, 27.8.2018

Inteligent d.o.o.