Inteligent.si uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Razumem Preberi več

SODOBNE REŠITVE ZA UDOBNO ŽIVLJENJE

Nagradna igra: Inteligent vaju pelje na sejem DOM.

PRAVILA NAGRADNE IGRE
1. SPLOŠNE DOLOČBE

Organizator nagradne igre Inteligent vaju pelje na sejem DOM (v nadaljevanju: nagradne igre), ki se odvija na področju Republike Slovenije, je Inteligent d.o.o.,Agrokombinatska cesta 12 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Inteligent). Nagradna igra se začne, 26.2.2020 z objavo na spletni strani www.inteligent.si. Nagradna igra se zaključi 2.3.2020 ob 12:00. 2.3.2020 se izvede naključni žreb nagrajenca, ki prejme 2 karti za obisk sejma DOM 2020.

2. UDELEŽENEC NAGRADNE IGRE

Udeleženec nagradne igre je lahko vsaka fizična oseba, ki izpolnjuje naslednje pogoje:

  • se strinja s pravili nagradne igre,
  • je polnoletni državljan Republike Slovenije,
  • v Facebook objavi označi prijatelja.
3. SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri sodeluje vsak, ki v objavi na Facebook strani Inteligent pametni sistemi označi vsaj eno osebo.

4. IZBIRANJE NAGRAJENCEV

Pri izboru sodelujejo vsi, ki so izpolnili zgoraj zapisan pogoj za sodelovanje. 2.3.2020 se izvede naključni žreb prejemnika nagrade in se ga o prejemu nagrade obvesti s Facebook sporočilom.

5. NAGRADNI SKLAD

Organizator bo skladno s pravili nagradne igre podelil nagrado – 2 vstopnici za sejem DOM na Gospodarskem razstavišču. Vrednost nagrade je 18 eur.

Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali gotovino. Nagrade niso prenosljive na tretjo osebo. Po določilu Zakona o dohodnini, akontacije dohodnine ni potrebno obračunavati.

6. ZASEBNOST IN VARSTVO PODATKOV

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci dovoljujejo organizatorju kot upravljavcu osebnih podatkov da vodi, vzdržuje, hrani in uporablja zbirko zbranih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, da se njegove osebne podatke hrani, obdeluje in uporablja pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev.

8. OBJAVA POGOJEV IN PRISTOP K NAGRADNI IGRI

Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani www.inteligent.si. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z nagradno igro.

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca. V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradnim žrebanjem, je pristojno sodišče v Ljubljani. Organizator lahko spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti.

9. NEODVISNA NAGRADNA IGRA

Nagradna igra je neodvisna in ni nikakor povezana s podjetjem Facebook Inc.

Ta pravila pričnejo veljati s pričetkom nagradne igre, 26.2.2020.

V Ljubljani, 26.2.2020

Inteligent d.o.o.