Inteligent.si uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov.

Razumem Preberi več
14.8.2018

KAKO ZAHTEVNA JE NAMESTITEV PAMETNEGA ELEMENTA?

- Postopek namestitve Inteligent pametnih elementov -

Glavna prednost Inteligent pametnih elementov je, da delujejo preko brezžične wifi povezave. Tako za vgraditev ne potrebujemo dodatnega žičenja po hiši ali stanovanju, temveč element zgolj dodamo obstoječi rešitvi. To jih naredi za ene najbolj enostavnih kar se tiče vgradnje, povezovanja in uporabe.

Namestitev vam ne bi smela vzeti več kot uro časa.

Element za delovanje potrebuje napajanje (nula in faza). Nanj povežemo še porabnik katerega želimo upravljati (npr. luč), ter po želji njegovo stikalo. Element najlažje pospravimo v električno dozo za obstoječe stikalo, kjer imamo na voljo vse potrebne vodnike. Pred vezavo elementa izklopimo glavno varovalko, nato pa element povežemo kot kaže diagram vezave (priložen elementu).

Povezava elementa z domačim wifi omrežjem.

Ko ima pametni element napajanje, se s telefonom povežemo na wifi dostopno točko elementa, odpremo mobilno aplikacijo in vnesemo geslo domačega wifi omrežja. S tem je element že pripravljen za takojšnje upravljanje od kjerkoli.

Vsem, ki vam je tehnika vsaj malo v veselje, namestitev ne bi smela vzeti več kot uro časa. Tudi naše stranke nam potrdijo, da je namestitev zares dovolj enostavna, da si jo vsak uredi sam.

Če bi pri namestitvi naleteli na kakršno koli vprašanje, pa smo vam seveda na voljo za pomoč na info@inteligent.si.

Nazaj